Mattie en Wietze

Deze week maakte het radioduo bekend uit. 1 day agoMattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon.


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome

Qmusic-dj Mattie over breuk met Wietze.

. Wikimedia Commons has media related to Q-music Netherlands. 28 Followers 0 Following 0 Posts - See Instagram photos and videos from Mattie Wietze mattiewietze. Ze zijn maandag samen te horen op de radio.

Waarom zijn mattie en wietze uit elkaar. Kom je met de auto. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar.

1 day agoDe voormalige vrienden én vijanden Mattie Valk en Wietze de Jager spraken elkaar maandag tijdens de Giro 555-actie voor Oekraïne voor het eerst sinds vijf jaar weer en maakten zelfs opnieuw samen radioHoe die hernieuwde samenwerking enigszins ongemakkelijk van start ging zie je in de video hieronder. Daar was enorm veel media-aandacht voor en dat begon de aandacht voor Oekraïne een beetje te overschaduwen stelt Ruud de Wild. Mattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners van Oekraïne.

Vanaf de stations Duivendrecht en Amsterdam Amstel rijden speciale Mattie Wietze taxis je gratis heen en terug. En het leuke is. Wietze de Jager en Mattie Valk vielen uit elkaar na een legendarische radioruzie.

Ze zouden eigenlijk samen de overstap maken totdat Mattie ineens besloot om tóch bij te tekenen bij Qmusic. Wie zijn die Mattie en Wietze dan. Mattie en Wietze spreken elkaar maandag voor het eerst sinds de ruzie.

Qmusic Matthew Valk zegt dat hij iets verkeerd heeft gedaan en dat de kloof tussen hem en zijn vriend DJ Wietze de Jager deels komt door wat hij deed. Het is de eerste keer dat de twee djs na hun conflict in 2017 weer samen radio maken. Deze fanclub pagina is speciaal gemaakt voor de fans van de Q-ochtend DJs Mattie en Wietze het leukste radio duo van NL.

Over abrupte eindes gesproken daar hebben wij ervaring mee trapte Valk de uitzending om 0800 uur af. Voor Oekraïne Mattie Valk en Wietze de Jager begraven hun enorme radioruzie van vijf jaar geleden om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Mattie en WietzeWe gaan als een r.

Deze fanclub pagina is speciaal gemaakt voor de fans van de Q-ochtend DJs Mattie en Wietze het leukste radio duo van NL. Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments Refereemomentsrefereemoments. 24 Posts - See Instagram photos and videos taken at Mattie En Wietze Restaurant.

Watch popular content from the following creators. Qmusic-dj Mattie over breuk met Wietze. 0 Followers 11 Following 0 Posts - See Instagram photos and videos from Wietze mattieenwietze.

Mattie en Wietze 153M views Discover short videos related to Mattie en Wietze on TikTok. From August 27 to September 7 politicians agency in run-up to the parliamentary elections in. Mattie en Wietze begraven de strijdbijl en maken samen radio voor Giro 555 schreven alle media gisteren.

Parkeren rondom het restaurant is tot 1900 uur betaald eerste 3 uren kosten 10 cent per uur daarna 250 euro per uur. Ik heb verkeerd gehandeld Qmusic-dj Mattie Valk zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat mede daardoor de. Na een jarenlange mediaruzie keerden ze gisteren voor even terug als duo op de themazender Radio 555.

Mattie en Wietze begraven strijdbijl. Mattie Wietze fanclub Amsterdam. Wietze was woest en het duo lag uit elkaar.

Je vindt de taxi bij de speciale Mattie Wietze halte. Mattie en Wietze vijf jaar na ruzie terug als duo. Radioduo Mattie en Wietze uit elkaar.

4 hours agoMattie Valk en Wietze de Jager zijn voor de slachtoffers van Oekraïne over hun eigen schaduw heen gestapt. Ze maakten samen een zeer succesvol radioprogramma op Qmusic en concurrent Talpa Radio trok aan het tweetal. Een bijzonder moment donderdag 3 maart 2022 1023 Het wordt best wel een bijzonder moment zo reageert Mattie Valk op het nieuws dat hij maandag weer samen te horen is met Wietze de Jager in een programma op Radio 555.

Q music mattie en wietze. En ja ik heb heel veel zin om samen met Mattie en Wietze weer een show te maken httpslnkdineGBr85Wg. HttpadflyrwbcvWord wakker met die 2 Mattie en WietzeBeetje gek maar doe je mee.

Mattie en WietzeRiemen vast opgelet. In March or April of this year the winner will be posted.


Afbeeldingsresultaat Voor Og3ne


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Maria Tailor Our People Mattie X Wietze Vrouwelijk Vrouw Blouse


Pin Op My Inner Rhythm


Pin On De 50 Van 2016


Hallo Nederland Omroep Max Logo Reclamebureau Logo S Merkidentiteit


Pin Op Favorite Music Video


73 Likes 0 Comments Bon Jovi Legends Bonjovi Legends On Instagram 2000 Bonjovi Legends 2000 2000style B Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin Op Og3ne


Pin Auf Muziek


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Pin Op Music Heals The Soul D B


Pin On Songs


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Pin Op Og3ne


Kensington All For Nothing Official Video Youtube Kensington Youtube Music


Terugkijken O G3ne Clash The Voice Of Holland Nlpop Zangers Terugkijken The Voice

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel